Благодаря много, delphine.Бъди все така добра и отзивчива.Успешен ден!
Имам питане- може ли общопрактикуващ лекар да спонсорира новоприет студент по медицина и разходите,които прави фирмата за това да се отчитат за разходи? А ако този студент е собствено дете?
Има и друг вариант според мен.Освобождавате лицето по взаимно съграсие и в рамките на периода, в който трябва да се регистрира на платената барса отново го назначавате или вие или друг ваш колега по чл.68 ал.1 т.2 / за извършване на определена работа / и след 10 дне отново прекратявате договора, но вече по чл.325 т.4. Мисля, че и този вариант може да се използва.
Благодаря много на irenabrili. Бъди все така отзивчива и коректна.
 
 юридическо лице дава под наем магазин на ЕТ от 07.05.2013.Следва ли внасянето на тримесечен авансов данък от страна на ЕТ и подаване на декл.по чл.55 за съответния период?
От сайта на НАП нещо не се справих с бланката и тук споделям с вас лесна и удобна за попълване декларация по чл. 55, която явно ни е спешна! :smile1:
Успех на всички колеги утре!  :wave:
 :bow:Днес ходих за справка в НАП и ми дадоха задължение на една фирма 0.13 ст. за фонд ГВРС.Ядосах се и пропусна да питам къде да го пусна . В кюпа на BG72 ли.Моля ви за спешен отговор.